Vælg en side

Vi har allieret os med de tunge drenge – i bestræbelserne på at lave en helt ny restaurant i København.

Disse 3 herrer har udviklet vores helt nye koncept – Restaurant BØF. De har gået op og ned af hinanden i over et år og udvekslet idéer og erfaringer. De har hver især sat deres helt eget præg på restauranten og vi kunne ikke være mere stolte af Københavns nye restaurant.

Idémand

Lars Damgaard

Hvis der er nogen, der har forstand på bøffer, så er det Lars Damgaard. Han er direktør for A Hereford Beefstouw på 31. år, og så er han idémand bag Restaurant BØF.

Under et af sine besøg på A Hereford Beefstouw i Australien, spiste Lars tilfældigt på en bøfrestaurant i Sydney. Bøfferne blev tilberedt over åben ild og efterfølgende serveret som Share Food. Lars var vild med idéen, og vidste med det samme, at han måtte videreudvikle konceptet og gøre det endnu bedre.

Og det har han så gjort!

Når kun det bedste er godt nok

Bøfferne

Alt det kød vi serverer, er udskæringer af ryggen på kvæget, for det er her, de bedste bøffer sidder. Dog skal du ikke forvente at få en tallerken med en stor fed bøf på, for vi skærer alt kødet for, så I kan dele det ved bordet i håb om, at vi kommer hinanden ved.

Efter slagtningen bliver kødet hængt på kroge i en kølecontainer hvor kødet krogmodnes.

Krogmodningen gør kødet mere mørt, samtidig med at smagen udvikles. Når ryggene lander i restauranten, er de krogmodnet i 60-80 dage og er sådan set klar til at blive serveret. Men vi lader dem modne yderligere, sådan bliver de nemlig endnu bedre.

I vores modningsskab kan du følge med i processen og udviklingen af de forskellige rygge.

Tirsdag-søndag: 17.30 – 22.00

BØF / Åbenrå 8 / 1124 København K

restaurant@restaurantbof.dk

+45 33 11 91 90