fbpx
Vælg en side

Vi har allieret os med de tunge drenge – i bestræbelserne på at lave en helt ny restaurant i København.

Disse 3 herrer har udviklet vores helt nye koncept – Restaurant BØF. De har gået op og ned af hinanden i over et år og udvekslet idéer og erfaringer. De har hver især sat deres helt eget præg på restauranten og vi kunne ikke være mere stolte af Københavns nye restaurant.

Køkkenchef

Thomas Castberg

Hvis I har fulgt med i BØF-eventyret, har I allerede mødt ham.

Manden bag grillen. Ham fra MasterChef. For over et år siden tog vi fat i Thomas, fordi han kunne være med til at forme det BØF, vi har i dag. Vi har i høj grad brugt Thomas’ evner i køkkenet, hvor han har været med til at udvikle retterne.

”Vi tror på en simpel og ligefrem tilgang til maden, hvor de gode råvarer får lov til at smage af hvad de er.” 

Han er desuden at finde i restauranten et par gange om ugen, hvor han står bag grillen.

Kreativ

Søren Fauli

I kender ham allesammen – og det gjorde vi også. Derfor hyrede vi ham i starten af 2018 til at hjælpe med at udvikle vores nye koncept. Hans evner inden for reklame, filminstruktion og kunst er alle kommet i spil.

Det er en fornøjelse at have Søren med på holdet, hvor han blandt andet har været styrmand for indretningen af restauranten. Det synes vi selv, han er sluppet ret godt afsted med.

Og så er han ikke helt normal!

Idémand

Lars Damgaard

Hvis der er nogen, der har forstand på bøffer, så er det Lars Damgaard. Han er direktør for A Hereford Beefstouw på 31. år, og så er han idémand bag Restaurant BØF.

Under et af sine besøg på A Hereford Beefstouw i Australien, spiste Lars tilfældigt på en bøfrestaurant i Sydney. Bøfferne blev tilberedt over åben ild og efterfølgende serveret som Share Food. Lars var vild med idéen, og vidste med det samme, at han måtte videreudvikle konceptet og gøre det endnu bedre.

Og det har han så gjort!

Når kun det bedste er godt nok

Bøfferne

Alt det kød vi serverer, er udskæringer af ryggen på kvæget, for det er her, de bedste bøffer sidder. Dog skal du ikke forvente at få en tallerken med en stor fed bøf på, for vi skærer alt kødet for, så I kan dele det ved bordet i håb om, at vi kommer hinanden ved.

Vores kød kommer primært fra Queensland, Australien. *) Her går der 35.000 Anguskvæg. Vi har udvalgt de allerbedste til dig.

Efter slagtningen bliver kødet hængt på kroge i en kølecontainer og sejlet fra Australien til Danmark. *) Det tager otte uger, og kødet krogmodnes imens.

Krogmodningen gør kødet mere mørt, samtidig med at smagen udvikles. Når ryggene lander i restauranten, er de krogmodnet i minimum 100 dage og er sådan set klar til at blive serveret. Men vi lader dem modne yderligere, sådan bliver de nemlig endnu bedre.

I vores modningsskab kan du følge med i processen og udviklingen af de forskellige rygge.

*) Vores T-Bone er europæiske.

Tirsdag-søndag: 17.30 – 22.00

BØF / Åbenrå 8 / 1124 København K

restaurant@restaurantbof.dk

+45 33 11 91 90